Vliegende Start Website

WORDPRESS VLIEGENDE START WEBSITE VOOR ONDERNEMERS

ALLES WAT JE NODIG HEBT OM EEN VLIEGENDE START TE MAKEN MET JE WORDPRESS WEBSITE. WIJ HELPEN JE NAAR DE PERFECTE ONLINE THUISBASIS

groei-website

In de praktijk zie ik veel ondernemers zelf aan de slag gaan met WordPress maar toch vastlopen door gebrek aan kennis of tijd. Daarnaast kent WordPress de nodige valkuilen waar vaak onvoldoende rekening mee wordt gehouden. Denk aan zaken als veiligheid, snelheid en het kiezen van het juiste sjabloon en de juiste plugins. Dagelijks zien wij websites die gehackt zijn door het gebruik van slechte plugins of door het niet bijhouden van de updates die worden uitgebracht. Daarnaast zien we vaak veel frustraties van ondernemers die zelf aan de slag zijn gegaan maar toch veel meer tijd en energie kwijt zijn dan ze eigenlijk zouden willen.  

Het wordt dus vaak onderschat maar een van de voornaamste redenen waarom ondernemers zelf aan de slag gaan is om kosten te besparen. Helemaal als je startend bent snap ik deze gedachte. Het laten maken van een goed doordachte website kan een flinke kostenpost zijn. 

Wat ik vaak voor als het gaat over de prijs is waarom een website soms zoveel geld moet kosten. Er zijn toch gratis systemen en voor een klein bedrag heb je een pasklaar thema die je naar wens kunt inrichten. Klopt maar ook in websiteland zit er een hoop verschil in kwaliteit en zaken die wel of niet zijn inbegrepen. Ik vergelijk het wel eens met een auto. Een nette dacia is geen geen Mercedes.

Onderliggend zijn er andere factoren die er toe doen. De 3 punten die wij het meeste horen van ondernemers zijn:

  • ik wil niet dat er via mijn website leads of verkopen verloren gaan
  • ik wil dat mijn website me meer geld oplevert
  • ik wil dat mijn website beter is dan die van mijn concurrenten

Herken je dit?

Met deze drie factoren zijn we aan de slag gegaan met uiteraard het kostenaspect in ons achterhoofd. Dus hoe kunnen we de perfecte website voor jou als ondernemer maken, eentje met de juiste ingredienten tegen een zo scherp mogelijk tarief.

Hiermee zijn we aan de slag gegaan. We vinden het een uitdaging om de code te kunnen blijven kraken en websites echt bestaansrecht te geven door concrete resultaten te boeken voor jou als ondernemer. Een website die communiceert, overtuigt en aanzet tot actie. Jouw online vlaggenschip.

Dus stel dat dit mogelijk zou zijn?

Alle kennis en kunde om jou als ondernemer te laten scoren met je website. Of het nou gaat om het optimaliseren van je bestaande website of het maken van een nieuwe website. Als het maar klopt.

Met een team van specialisten, allen meer dan 10 jaar ervaring, hebben we getest hoe de perfecte website voor ondernemers in Nederland en Belgie er uit moet zien. Wij bieden jou als ondernemer een website model dat klopt. Waarbij er is nagedacht over de belangrijkte onderdelen en waar verschillende specialisten aan hebben gewerkt. Er zijn inmiddels voldoende best practies zodat je een vliegende start kunt maken met je website. Deze hebben wij voor je vewerkt. Daarnaast hebben we vanuit onze ervaring (+13 jaar) ons een aantal voorwaarden opgelegd waaraan de website moet voldoen om ondernemers optimaal te kunnen bedienen.

Onze Big 5

  • De website moet worden opgezet vanuit hapklare brokken. Dit voorkomt lange trajecten het zo zijn de onderdelen ook direct duidelijk.. Binnen 14 dagen moet de website in de lucht zijn.
  • De gunfactor moet erin verwerkt zijn, dit wordt steeds belangrijker gezien al het digitale aanbod.
  • De structuur en techniek moet worden ingericht voor een optimale vindbaarheid
  • Techniek mag geen enkele belemmering zijn om zaken te kunnen testen of je website te kunnen doorontwikkelen
  • 90%+ scoren bij GT-metrix locatie Londen meet een maximale laadtijd van 2 seconden

Vliegende Start